dilluns, 24 d’octubre del 2016

Festival de Sitges i Zombie walk

El dia 8 d'octubre la Maite, l'Ekaitz i jo vam anar al Festival Internacional de Cinema Fantástic de Catalunya, a Sitges. 
A les 10 del matí vam visualitzar la pel·lícula "la propera pell" dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo.


SINOPSI
Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots el donaven per mort, i s'incorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició. A poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del nen desaparegut o d'un impostor.

Posteriorment vam agafar tiquets per a maquillar-nos de zombie (per al Zombie Walk a la nit) i vam fer una passejada per Sitges.





Després de dinar i esperar dues hores de cua, finalment ens van maquillar:









Cal mencionar que ens van entrevistar els de la cuatro i vam sortir a la televisió: (min38)
http://www.cuatro.com/noticias-cuatro/en-directo/noticias-cuatro-fds/Noticias_Cuatro_Fin_de_Semana-Roberto_Arce-Marta_Reyero_2_2256480101.html


Abans del Zombie walk, vam esperar a la catifa vermella de la pel·lícula "Proyecto Lázaro" (que voliem veure i no vam poder per falta d'entrades) per a fer-nos una foto amb el director de la pel·lícula, Mateo Gil.
Mateo Gil va ser company de facultat i gran amic d'Alejandro Amenábar, amb el qual va treballar des de primers curtmetretges com a estudiants fins als guions de la majoria de pel·lícules de l'Amenábar   (com per exemple Tesis, Mar Adentro o Abre Los Ojos).

Després d'això va començar el Zombie Walk, on ens ho vam passar genial rodejats d'altres Zombies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada