dimarts, 24 de novembre del 2015

Rayogrames

Rayogrames




A la primera imatge volia donar una sensació com d'il·lusió, crec que ho vaig aconseguir.

Aquesta altra imatge és l'escena d'un vaixell al mar amb el sol, em va semblar una bona combinació. La imatge ha quedat grisa i no era la meva intenció, crec que va ser per que la meva ampliadora tenia temporitzador espatllat, perquè als liquids hi va estar el  temps adecuat.

Construcció d'una càmera fosca

 Construcció d'una càmera fosca

Com a treball a classe, ja que estem estudiant els principis de la fotografia, ens han manat que construim una camèra obscura. Aqui estan les fotografies fetes amb aquesta. Proximament pujaré un tutorial del procés de construcció de la càmera.







dissabte, 21 de novembre del 2015

Joana Biarnès, una entre tots

Sortida al teatre Bartrina en motiu del Festival Internacional de Cinema "Memorimage" 2015

El passat 4 de Novembre vam fer una petita excursió al festival de cinema de Reus, Memorimage. Vam veure el documental de la secció oficial titulat una entre tots.
El documental narrava la vida de la Joana Biarnès, la primera dona foto-periodista a Espanya. Em va semblar una historia preciosa i digna de recordar a través d'un documental d'aquest nivell. El documental em va semblar molt bo, ens va ensenyar la vida de la Joana d'una manera molt amena i completa, amb molts missatges i lliçons de vida essencials per a qualsevol artista. Pocs dies després vam saber que el documental que inaugurava el festival,una entre tots, va guanyar el festival, no vaig veure la resta dels documentals però realment crec que tenia el nivell necessari per a guanyar-lo, i em vaig alegrar molt quan ho vaig saber.


Companys de la classe amb la Joana i el seu marit, Jean Michel

divendres, 20 de novembre del 2015

Exercici 3- Imatge - Festa (mirada selectiva)









Festes de Misericòrdia, Reus.

El meu objectiu d'aquest conjunt de fotografies era basicament captar petits instants de la festa de Misericòrdia, sense voluntat de relacionar-les entre elles.

dimarts, 17 de novembre del 2015

Exercici 2 - Imatge d'impacte social


La primera imatge ens mostra dones a la frontera de França, fugint al final de la guerra civil Espanyola (1939). La segona esta treta a Hongria aquest any.
Realment no sóm tan diferents a els refugiats de Síria, crec que la fotografia parla per si sola.

divendres, 13 de novembre del 2015

Exercici 1 Imatge-Presentació


Aquesta fotografia està treta a Zumaia, durant un viatge que he fet aquest estiu. Té dues històries al darrere:
El primer que vull expressar amb aquesta fotografia és la sensació de llibertat, ja que va ser el meu primer viatge amb amics.
Després està el significat de la girafa, que representa a una amiga que anava de venir al viatge i finalment no va poder.